Avocado met Provençaalse kruidenmix

10338776_638887329499863_5662790797047438992_nDeze snack is super simpel, maar ook super lekker en super gezond! Wist je dat avocado ook een echte superfood is? Avocado is een goede bron van plantaardige eiwitten (die veel beter opneembaar zijn dan dierlijke eiwitten), goede vetten, vitamine C en verscheidene andere vitaminen en mineralen. En wist je trouwens dat avocado fruit is en geen groente? Al met al is avocado een ware superfood. De smaak van avocado kan ietwat ‘weiïg’ zijn, waardoor veel mensen het niet lust. Als je het echter op deze manier eet, weet ik zeker dat je het lekker vindt. Het smaakt een beetje naar kruidenboter!

NODIG (1 portie):
- halve avocado
– 1 tl provencaalse kruiden
– snuf knoflookpoeder
– snuf Himalayazout
– flinke snuf versgemalen 4-seizoens- of zwarte peper

HOE:
Besprenkel de avocado met het Provençaalse kruidenmengsel en lepel de bovenste laag avocado uit de schil. Besprenkel er nog wat overeen en eet de rest van de avocado op. Heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>