Heerlijk Puur (en ik) in het nieuws

Ter Gooi bespreking
Vanavond, dinsdag 15 december, zal ik aanwezig bij het evenement de Gezondheidsstudio, een initiatief van ziekenhuis Tergooi.
Zoals te lezen is in het artikel hierboven (afkomstig uit krant De Gooi- en Eemlander) zal Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de VU Amsterdam en schrijver van het boek Het Voedsellabyrint, spreken over de invloed van je levenstijl bij het voorkomen van chronische ziekten en overgewicht.
Ik zal hier als foodblogger antwoord geven op kritische vragen van de gasten omtrent de zin en onzin van gezond eten.
In het artikel ‘It’s good to be back’ (voor het gehele artikel klik hier) van 21 september dit jaar heb ik mij hier al kort over uitgelaten. Hierin vertel ik dat het lijkt alsof de maatschappij doordraaft in gezonde voeding.

De gasten van vanavond zullen mij vragen stellen en met mij in gesprek gaan over deze kritische blik op gezonde voeding in de huidige samenleving. Ik ben benieuwd. Wellicht tot vanavond!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>