Saffraan-citroenvis met witte bonen in tomaat-paprikasaus

fotoEindelijk, mijn 5-weken fulltime training van mijn nieuwe baan zit erop. Eindelijk heb ik weer wat meer vrije dagen, wat betekent dat ik ook weer meer tijd heb voor mijn blog. Helemaal happy word ik ervan! Ik zit vol nieuwe ideeën, dus de komende tijd komen er meer blogposts en recepten aan. Vandaag had ik zin in witte bonen in tomatensaus, een verslaving van vroeger. Vroeger kocht ik dit simpelweg in pot, echter wordt hieraan vaak suiker (??) toegevoegd en bevat het nauwelijks vitaminen. Om die reden besloot ik het zelf te maken met paprika en verse tomaten. Oké oké, eerlijk gezegd heb ik wel witte bonen uit blik gebruikt, maar ik heb daarvoor wel goed het etiket gelezen. De biologische bonen uit blik van Ekoplaza bevatten geen vreemde toevoegingen, dus ik adviseer daar je bonen te halen. Uiteraard kun je ze ook zelf koken, dit vergt echter wel meer tijd.
Al met al, hieronder een recept voor witte bon