Wereldkeuken: Indiase citroen-kokoskip met glutenvrij ‘naanbrood’ en tandooridip

Indiase naanbrood en kipIemand anders die net als ik een dag in een hoekje heeft zitten huilen toen Knorr ‘Wereldgerecht Chapatti’ uit de schappen haalde? Ik vond het verschrikkelijk! De combinatie van de gekruide kip met de chapatti en de tandooridip was een ware smaakexplosie. Gelukkig had ik al gauw een goede vervanger gevonden, namelijk Thaise kip van de Albert Heijn samen met Patak’s knoflook-koriander naanbrood en een zelfgemaakt tandooridipje. Helaas is de Thaise kip geen scharrel of biologische kip, dus deze komt mijn maag sowieso niet meer in. En sinds ik glutenvrij eet en mijn inname van ‘lege’ koolhydraten wil beperken, is ook Patak’s naanbrood geen optie meer. Om maar te zwijgen over de tandoorikruiden uit de supermarkt die extreem veel zout bevatten. Omdat ik echtter dit ge